Friday, February 4, 2011

haruss - kah ? just a forgiveness

assalamualaikum .
hati aku sentiasa ber - debar bila ak pk balek tentang - nya . huh !
kali ke - dua haruuss aku mmberi maaf .
entah laa .
even apa yang dia buat toh , memang giler terokk ,
tak ada orang bole nafi - kann . 
sangat2 . sampai kadang2 aku rasa ter - sangat down .
tapi , hati aku still nak maaf kan atas ksilapan dia 
dan 
i wanna give a chance to him .
haruss - kah ?
abang zepah , hanzalah , hafiq , shezi .
should i ?
memang laa , the thing dat he had done to me .
whoooaaa !
kennot forgett maa !
aku rase memang laa maaf tu perlu diberi .
but a chance for him ?
is it a logistic thing ?
saya hormat awak sebab 
awak orang yang saya wajib hormat !
tp hafiq ,
please dont make a craziest thing to him
tolong laa .
yaaww ! 
i really - really - really wanna back to my hometown ,
oh my malacca !

ya Tuhan , mohonn petunjukk !

amiin , wassalam .

0 comments:

Post a Comment