Tuesday, January 25, 2011

aku dan mereka

Assalamualaikum .

first of all , dah lame ak tak lepak , conteng2 my no - secret diary neh  .
mood aku sekarang terlalu , tersangatt , terlampaauu rindu 
terhadap mereka .
seriouss miss them toooo muchhh .
mereka yang mencorak - kan kehidupan ak 
dan mereka ? *skema* 
dyorang laah .
ahaha . dyorang jugak laa suke nyonteng2 di kehidupann ku yang membuatkan aku ada banyak glerr perasaan .
tak taw ak nak cakap rindu macam maner ,
tapi yang aku tahu ,
lebih riduuuu dari tahap dewa . ha ? 
erm . tapi kan dalam life neh kalaw tak ada bende yang tak berlaku , haruss - lah tak bess kan :)
sooo , ak dan kamu harap dapatt trime ape je yang berlakuu . 
nehh name dia , acah , acah cukopp laa yee .
rnduu gle katt dye kott .
sahabatt terbaek lahh . hear to my probss *harusslaa , ak memang suke timbul - kan probs , then cari dia .ahaha .
tido se katil . opps . hehh laa diaa .

  ak panggel dy dadye .
pronouns nya dadai .ngee~
dy nehh suke kejap2 buatt ak hepi , kejap2 buat aku sedih glee .
dy insan di antara insan yang palingg ak sayang . loikee her :)
sygsss sebenar - nyaa .
memeang ak kerinduann gle pada dia .
woi ! mai laa melawatt ak .



seteross - nya hana erina . 
aku masihh lah tak tahu erina toh mai maner .HAHA
dy nehh slalu tolongg ak .
ily.imy.jap2 iny tak ?
haruss - laa .


okee . tudung orn baju hitam nehh nanad . lbey kurang macam pengasas name meet untie jenab .
dy ter - sangaatt sengal . ak sntiasa laa ber - gedik2 , ber - sopan2 bersama beliau . ngee
yng sebelah - nya suhana . sometimes we call her as susu  but normaly su sahajaa .
saya rndu awak laa . yng sebelah su nazirah atau pon nazer . semua nehh kawan susah2 , senang2 , gila2 , di skolaa terbaek SMKA AL - Irshad . ahaha . 
ak nak upload gambar meet untie jenab tapi cam tak ber - jayaa je . 
harap maaf ea . kami semua ter - sangatt lah rapat . bonding kitorang ter - amat laa kuat . lbey kuat dari ionic bond taw . charge2 kitorang pehh ,
dah over di charging - kann . haha . kitorang group 20 . 2.8.8.2 , dah duplet , sape berani kacaw ? 
aku tampo laju2 .

oke , setelah aku ber - hijrah ke melaka , haruss - laa dapat kawan baru . aku tak de laa cam katak bawah gelas kaca .

 oke . neh so i called adek beradek .
kitorang rapat tapi biasa - laa kalau ramai2 tak semestinya g toilet , tido , g dewan makan , *oh , kenangan .
sama# . 
maka ,

kami ber - tiga . rapat , rapat dan rapat .
melanggar peraturan ber - sama2 , masak dalam dorm . woi , tak pakai laa masak maggi gne water heater .
stove laa weh . haa . macam2 kitorang masak , paleng tak leh blahh kitorang masak bubur ber - aneka rasa sampai stengah blok hostel bau * time toh ponteng prep malam , masing2 tak sedar diri nak spm . haha
sampa la kena buang  pindah blok ter - BAEK dari ladang . blok G~marjan .
bilangan kami mula bertambah ,

pia dan atiqah .
mereka adalah adek beradek tapi stelah ber - hijrah kami ber - lima .
tapi dalam dunia ney sume bnde tak kan remain the same ,
people change *kak yam yang ajar ak bnde neh , people change , yah ! people change .

ini teman2 rapat kuu , sahabatt ,

 mereka !
warna - warni kehidupan - kuu .
harap kemistry di - antara kite akan teross kuat dan kuat .




4 comments:

dadye* said...

ng dok kat dunia mana,cuba bagi alamat terperinci kah,bole la jgk kan.haha.
dlu dan skarang msh sama kan :)

hana said...

erina tuh mai dari ......... aku pn tk tao , heheh . anywy , asal gmbr aku gedabak pnya besau . dh la udoh .


ilytoooooooo :)

Most.pawang said...

dadye>aku kat penang . la ney aku manginap d bertam perdana . dulu , sekarang TETAP , STILL sama :)

hana > tak udoh la cyunk . loikeee it .

a m o y said...

rindu kao jugakkk <3

Post a Comment